Ananda Vélemények

Judit

“Zitát egy barátnőmön keresztül ismertük meg és alapvetően azzal a kéréssel fordultunk felé, hogy a 15 éves fiamnak segítsen a sok edzése mellett olyan étkezést ajánlani, ami visszapótlja, mitöbb előrelendíti azt az energiaveszteséget, amit a napi két órás edzéseken elveszít.

Ez azért volt különösen fontos, mert nagyon vékony és szálkás alkat, estére elfogy a lendülete és mindemellett gluténérzékeny és a tejfehérjével sincs jóban, mint kiderült. Valamint megfogalmazódott, hogy jó lenne valahogy a parlagfű allergiától is megszabadulni. Zita rendkívül felkészült és a legújabb étkezési trendeket követő szakember és határozottan állíthatom, hogy egy kamasz fiúnak is meggyőző, ami azt gondolom, hogy a hitelességét még jobban alátámasztja és megerősíti, nem nagyon ismer lehetetlent, amire ne lenne valami kis étkezési és/vagy vitamin javaslata, praktikuma. Persze először fejben kellett rendet rakni, ehhez minden támogatást megkaptunk szóban, e-mailben, csetben egyaránt, majd a konyhában és indulhatott a szemléletváltás. Egy év telt el, mára már megtanultuk, hogy hogyan süssünk, főzzünk, maga a kamasz fiam is (ez kapcsolaterősítésnek sem utolsó!!a praktikumról nem is beszélve a majdani önálló élethez..), az allergiás gyógyszereknek búcsút intettünk, ami minimális tünet jött természetes gyógymódokkal kezeltük, de mondhatom, hogy ilyen évünk még nem volt. A mindennapokban, de a sport és a sport után is pedig energikusabb lett a megfelelő minőségű táplálék bevitellel, persze van ebben még munka és feladat és igénye is mindehhez, de összességében az, hogy ennyi idősen megtanulta az egészséges táplálkozást, az hogy megtanulta mi mire való és hogy azért néha lazítani is lehet, az egy egész életre meghatározó biztos alapokat nyújt, amihez Zitától minden segítséget és támogatást megkaptunk, de talán a legfontosabb, hogy egy új szemléletet tett az életünk részévé! Bátran ajánlom tehát mindenkinek Zitát, azzal, hogy természetesen, mint mindenhez az életben az életmódváltáshoz is kell nyitottság, elszántság és kitartás is, de megéri, mert többszörösen megtérül és ha életvitelszerűvé válik, beépül a mindennapokba. Köszönjük a sok segítséget!!”

Marika

“Közel 1,5 próbálkozás, orvoshoz mászkálás után, egyre romló egészségi állapotban találtam meg Zitát. Rengeteg tünetemet kellett átlátnia és megoldást találni rájuk: hisztamin intolerancia, enzimhiányos állapot, gyomor és vékonybél gyulladás, étel-intoleranciák, emésztési problémák, tachycardia.

Mindezek 10 kg-os fogyással nehezítve, legyengülve, gyakori szédüléssel megbolondítva.

A gyulladások megszüntetésével és a táplálkozás beállításával kezdtünk, majd rendszeres kontroll mellett az enzimek pótlása következett. Néhány hónap után már a súlygyarapodásra is fókuszálhattunk. Receptötleteket is kaptam, indulhatott az új ételek elkészítésének kihívása.

Most az időközben kialakult pajzsmirigy alulműködés és inzulinrezisztencia jelent kihívást, jelenleg ezzel is foglalkozunk.

Egyre több mindent tudok megenni, már a hisztamin tartalmú ételek sem okoznak rosszulléteket. Sokkal jobb a közérzetem, dinamikusabb vagyok, bár még könnyen fáradok és az alvásom sem zökkenőmentes. Hadd dicsekedjek nektek: híztam 5 kilót, már nem esem ki a ruháimból és a tükör is egyre cinkosabb mosollyal kacsint rám vissza.

Addig nem adom fel, amíg vissza nem kapom a lassan 3 éve elveszített egészségem és vitalitásom, de ahogy látom, Zita sem az a feladós típus, szóval vele gyógyulok tovább.”

Andi

“Emésztési és migrénes problémáimmal már nagyon sok helyen jártam. Látott több kínai orvos, és egy elismert indiai is. Tettek ajánlásokat, kaptam kezeléseket, de nem segített semmi. Azt mondták, hogy nagyon komplikált eset vagyok. 🙂

Ezek után próbálkoztam sokat egyedül, majd egy híres magyar specialistánál is jártam, ugyanezzel az eredménnyel. 2021 márciusában találtam rá Zitára – az egyik könyvét olvasva határoztam el, hogy megkeresem. Már az első konzultáción feltűnt az óriási jártassága, kompetenciája ebben a témában. Azóta fogja a kezem, és vezet engem a gyógyulás útján, látható, érzékelhető és mérhető eredményekkel. Nagyon hálás vagyok neki, és szívből ajánlom minden gyógyulni vágyónak.”

Tóth Noémi

“Zita egy rendkívül nagy, és magas minőségű tudással rendelkező terapeuta. Bármilyen problémára tud megoldást ajánlani, legyen az testi vagy lelki. Egyszerűen jó hozzá járni, bármilyen kezelésről is legyen szó! Keressétek bizalommal!”

Vámos Anna

“Zita, nagyon érti ezt a szakmát. Nem csak remek abban amit szívvel lélekkel csinál, de mindig teljes, és széles spektrumban elemez egy adott problematikát. Sokrétű tudása és több évnyi saját tapasztalattal a háta mögött, úgy gondolom, hogy minden páciensének a lehető legjobb utat javasolja. Köszi Zita! Nemsokára megint megyek!”

Debreceni Andrea

“Magas színvonalú szakértelemmel kiszakít a mindennapok rohanó világából és egy egzotikus nyugodt légkörben felfrissülhetsz, gyógyulhatsz testileg lelkileg szellemileg. Zita nagyon tájékozott szinte minden témában ezért jó vele beszélgetni, de azt is érzi mikor van szükséged igazán a csend átható gyógyító erejére.”

Németh Valentina

“Profizmus, hozzáértő kezek, tudás, humor, kedvesség és báj! Ennyi minden egy helyen! Mindenkinek szívből ajánlom Zitát! Talpreflexológián voltam nála, ami után úgy éreztem,hogy habcsókfelhőkön lépkedek,10 kilóval könnyebben. Mégha a tükör nem is mutatta centiben, az érzés bizony megvolt! Köszönöm!”