Étrendkiegészítés, vitaminok egyéni konzultációban

Étrendkiegészítés, vitaminok egyéni konzultációban

30 perc • 7 500 Ft

Az étrendkiegészítők, vitaminok népszerűsége továbbra is növekszik az egészséges életmódra törekvők körében. A vásárlók azonban rendszeresen szembesülnek ellentmondásos és gyakran félrevezető információk támadásával.

Szerintem a legfontosabb kérdés, amikor választunk, hogy tudjuk, mi a különbség a természetben található „vitamin” és a „szintetikus” között és megfelelő alapanyagokból, hatékony terméket válasszunk a széles gyártói palettáról. Nem könnyű ez, hiszen a reklámokból nem tudjuk leszűrni, vajon a minden nap látott termék valóban a legjobb-e vagy pedig nekünk kell felkutatni a hatékony és így gazdaságos termékeket.

A „Supplemeting with the right dietary nutrients” – Az étrendkiegészítés megfelelő alkalmazása elnevezésű amerikai funkcionális képzésen igen alaposan feltártuk a különböző vitaminok felszívódási formáit, ezek hatékonyságát és a megfelelő adagolás beállítását is. Ezzel a tudással szeretnék most Neked is segíteni, hogy személyre szabottan választhass az egészségügyi állapotodnak megfelelően.

Sejtjeink működéséhez energiára van szükség, ehhez pedig el kell látni a sejtkályháinkat (mitokondriumok) megfelelő tápanyaggal és ki kell védenünk az oxidatív sérüléseket (káros szabad gyökök).

A vitaminoknak és étrendkiegészítőknek nevezett anyagok kevés kivételtől eltekintve a mitokondriumok működéséhez, illetve a szabad gyökökkel szembeni védelméhez szükségesek.

Így amit tehetünk, hogy a lehető legjobb étrenden táplálkozunk és a legfontosabb elemeket folyamatosan kiegészítjük – évszakhoz, élethelyzethez, betegségekhez igazítva.

A konzultáción egyéni igényeid figyelembevételével átbeszéljük milyen vitaminokat, étrendkiegészítőket javaslok: egészségyügyi céljaid, étkezési szokásaid és életmódod alapján. Igény szerint a családod többi tagjának is szívesen javaslok kiegészítőket.

Az egyéni konzultációt követően linkekkel, beszerzési forrással, adagolással együtt összeállított egyéni javaslatot küldök az Ügyfélnek.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb
újdonságokért és kedvezményekért!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Az adatvédelmi szabályzatot, a felhasználási és általános szerződési feltételeket elolvastam, és azokat elfogadom.