Érdekesség a Foodtest ételintolerancia vizsgálatról

Számos diagnosztikai módszert tudunk használni, amikor az egészségügyi tünetek okát keressük. Érdekességnek hoztam ma Nektek egy anonim esetet a FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálatról.


Ebben az esetben az érintettnek alkalmankénti, de azért gyakoriságát tekintve rendszeresnek mondható fejfájása volt hosszú évek óta, ellenben más könnyen azonosítható panasza nem. Tehát nem voltak emésztési problémák, alvászavar, kiütések, akné, hajhullása, ciklusborulás. stb.

A laborleletből azonban egyértelműen feltárható összefüggések látszottak arra vonatkozóan, hogy felszívódási problémákkal állunk szemben, például alacsony vas és b12 értékeket láttam.

Személyes találkozás hiányában (ahol biorezonanciás állapotfelméréssel egyébként az ételérzékenységeket is fel tudjuk mérni) Foodtest ételintolerancia vizsgálatot javasoltam első körben az ügyfélnek.

Ebből az eredményből látható a csatolt képeken is, hogy a laborból és tünetekből feltételezett felszívódási problémák egyértelmű gyökérokokat mutatnak: minden olyan „klasszikus” gyulladáskeltő fehérjére IgG típusú immunválaszt mutat a Foodtest eredmény, ami az emésztési folyamatok sérülését mutatja nekem.

Ami kiemelten fontos még itt, hogy nem kizárólag a pozitív értékekkel bíró élelmiszerekre koncentrálunk majd a megoldási javaslatok során, hanem a keresztreakciókat mutató elemeket is átmenetileg ki kell zárni az étkezésből és életmódból. Bizony, itt olyan keresztreakciókkal is számolni kell, mint például bizonyos arckrémek, szájöblítők, mert azok is panaszt okozhatnak, ha adott elemek megjelennek a Foodtesten, tehát életmódbeli változásokat is eszközölni kell.

Ez az oknyomozás első lépése volt ebben az esetben, ezután jöhetnek még speciális vizsgálatok és természetesen a folyamatos kontroll és tünetnaplózás.

Rendszeres kapcsolatban állunk a Foodtest céggel több éve, több képzésen is jártunk náluk és legszívesebben csak ezt az ételintolerancia vizsgálatot használjuk a szakmai hátterük megbízhatósága miatt is.
Rengeteg teszteredményt láttam az évek alatt, sosem volt még két egyforma, tehát ez is egy teljesen egyéni eredményt mutató vizsgálat.

Ha szükségetek lenne ilyen vizsgálatra, ezzel a kóddal ezen a weboldalon tudtok Ti is rendelni tesztet, 5.000 Ft kedvezménnyel: kuponkód: JFB20210223, www.foodtest.hu 📧

Nem érhető el leírás a fényképhez.
Ha már végig jártál minden lehetőséget, és egy Egészségdetektívre van szükséged, aki feltárja a problémát okát, megoldást találva a jelenlegi helyzetedre, keress bátran! Együtt könnyebb!
Programjaim itt érhetők el.
Farkas-Boross Zita
komplex táplálkozási és életmód szakértő