Mindenmentes kenyerek

Kenyér nélkül? Glutén nélkül? Hogyan?

Oldjuk meg a KENYÉR-nélkülözés kínzó problémáját!

Ez a kenyér-függés nagyon erős jelenség, évek óta úgy tapasztalatom ez a konzultációk, életmódváltó javaslatok sarkalatos pontja: amikor kimondom, hogy hagyjunk fel a feldolgozott szénhidrátokkal, emésztési regeneráció esetén a lisztté őrölt alapanyagokkal megfagy a levegő, felrándulnak a szemöldökök, megjelennek az első könnycseppek a szemek sarkában. A második ilyen fagyáspont amúgy a kávé elhagyásának említésére áll be.

Mindenkinek más alapproblémája van, de kevés olyat tudnék mondani, akinek jótékony lenne a kenyér, pékáru, lisztté őrölt alapanyagok fogyasztása. A miérteket már sokat részleteztem, most jöjjön a jó hír!
Sokáig kerestem a megfelelő terméket, 3 éve ettem először ilyet, azóta sem találtam ütősebbet: bemutatom Nektek a Na-turi termékcsaládot, élén a finn crisp-re hasonlító lapkenyérkével, ami majdnem olyan lesz, mintha. Van még chips és kekszek is, most 3 leírást hoztam a gyártótól, a többi ízesítésnek is mind eltérő tartalma van.

Lapkenyérke
Kíméletes aszalással 8-10 óra alatt készülnek el a ropogósra aszalt lapok, így tartósítószer nélkül el lehet őket tartani 6 hónapig is. Ez a kenyér igazi ízorgia, fűszerezés hatású, ezért egyszerű zöldségkrémet
ajánlok hozzá fogyasztani, de kiváló egy szelet avokádó is hozzá. Fogyasztható szendvicsnek is. Egy étkezéshez 1-2 lap elegendő. Tele van rostokkal, és tápértékben gazdag. Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes termék. Többféle fűszerezéssel és alapanyagból. Alacsony szénhidrát-tartalom, így sokak étrendjébe beférhet. 100 grammban 13 gr szénhidrát

Chips (kel)
Egy fantasztikus ropogtatnivaló, mely kelkáposzta marinált leveleiből készül. Egy speciális fűszeres szószba vannak beleforgatva a levelek, és kiméletesen aszalva. Szósz összetevői: Napraforgó mag, kesudió, fokhagyma, gluténmentes sörélesztő pehely, piros paprika, citrom, só. Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes termék.

Keksz (sárgarépás)
A sárgarépa ízvilágát a dió és a kókusz még gazdagítja, hogy egy kevés fahéj és az istenek fűszere, a kardamom mesés harmóniában olvadjon össze. E hozzávalókat a négyes érési fokozatú, alacsony glikémiás indexű datolyával édesítjük meg. 8-10 órás, 42 fokon történő aszalás után lesz finom, ropogós, mégis omlós állagú. Így könnyen fogyaszthatják kisgyermekek és idősebbek is. Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes termék.