Méregtelenítés zuhanyozás közben

Méregtelenítés zuhanyozás közben!

Bár énekelni roppant szórakoztató a tus alatt, sőt a lelkünknek is jót tesz, de pluszban meg is spékelheted egy kis újévi méregtelenítéssel, mert nagyon jól lehet vele a keringést serkenteni!

A keringés serkentésére – alacsony és magas vérnyomás esetén is:

  • Méregtelenítő és cellulitisz kezelés kúrák kiegészítésére minden nap végezd el a következőket.
  • A nyirokrendszer karbantartása az egészségünk alapja! Bármilyen emésztőrendszeri probléma esetén is kiemelt fontosságú, hogy a toxinokat kivezessük a szervezetből, enélkül nincs gyógyulás
  • Kiváló praktika mellékvese alulműködés esetén is, serkenteni a sejtszintű energiatermelést

Szárazkefés testledörzsölés

Zuhanyzás előtt szízál kefével vagy dörzskesztyűvel körkörös mozdulatokkal dörzsöljük le a bőrünket a jobb lábtól felfelé haladva (sorrend: jobb láb, bal láb, jobb kar, bal kar, nyak, arc, törzs) úgy, hogy a szívtől legtávolabbi szakaszról haladjunk a szív felé. Ha jól végeztük, a bőr kissé rózsaszínes lesz. Ilyenkor az elhalt hámsejtek letisztulnak, a bőr keringése felpezsdül.

Ezután zuhanyozzunk le. A fürdést hideg-meleg váltott zuhannyal fejezzük: az átmelegedett testet csapassuk le hideg vízzel (ennek sorrendje azonos a száraz ledörzsöléséhez, vagyis a jobb lábtól felfelé haladunk). A hideget ismét kövesse meleg, majd újra hideg, ezt legalább háromszor ismételjük meg, végül hideggel fejezzük be.

Fő szabályok: a hideg víz csak meleg testet érhet, a hideg elegendő csak pár másodpercig, a meleg tarthat tovább is, nem kell túlhűteni a szöveteket.

Szízál kefe

Száraz masszázskefe