Integratív életmód tanácsadás

SZEMÉLYESEN VAGY ONLINE

1 óra • 30 000 Ft

Ha első alkalommal jársz nálunk, akkor ezt a szolgáltatást foglald.

A szemlélet

A konzultáción integratív szemlélet alapján körüljárjuk azokat a tengelyeket, amelyeken az egészségünk alapul. Integratív, mert a szervezet egészét vizsgálja, nem kiragadottan egy betegség vagy tünet önmagában kezelése történik, fontosak a betegségek körüli életesemények, korábbi élethelyzetek, pszichés területek feltérképezése is.

Mivel leszel gazdagabb a konzultáció után?

Feltárásra kerülnek a tüneteid mögött húzódó gyökérokok és ezekre célzottan megoldást, javaslatokat kínálunk protokollok formájában (pl emésztőrendszeri, hormonegyensúly stb).

Megvilágítjuk a tünetek mögött rejlő összefüggéseket, hogy az életmód szokások és bizonyos élelmiszercsoportok hogyan hatnak a szervezetedre. Ezáltal megérted az ok-okozati viszonyokat és tudatosan változtathatsz a jövőben.

Nem egy grammra, napra kiszámolt étrendet készítünk a konzultációt követően, hanem megtanítunk az alapanyagok helyes kiválasztására és arányokra, amelyek a Te egészségedet szolgálják majd.

Megvilágítjuk mit, miért és mikor érdemes enned, a személyes igényeid figyelembevételével, ami lehet egy betegség, testsúly, hormonális problémákhoz kapcsolódó egyéni mérlegelés kérdése.

A módszer

A konzultáció előtt, az adatkezelési szabályok betartásával, a közös munka elindításához korábbi vérvételi (labor) eredményeidet, szakértői diagnózisaidat elektronikus úton elküldöd az időpontfoglalás után kapott visszajelző emailben részletezett módon. A laborlelet értékelésben az általános referenciaértékek vizsgálatán túl a tünetek, panaszok fényében összefüggések vizsgálatát végezzük funkcionális szemlélettel. Amennyiben nincsenek ilyen leleteid, akkor is el tudjuk kezdeni a közös munkát és egyeztetjük a konzultáción milyen vizsgálatokra lehet szükség.

Mit jelent a funkcionális laborértékelés?

A hagyományos „normál” értékeket felosztjuk további három kategóriára. Normál alatt a referencia tartományt értjük, amelyet nagyszámú egészséges embernél végzett mérés alapján állapítanak meg. A három új felosztott kategóriában középen a valódi, normál tartomány található, amit funkcionális optimumnak nevezünk. Ebben a tartományban a szervezet valódi egyensúlyban van, a sejtek, szövetek, szervek, szervrendszerek optimálisan tudnak működni. Minden, ami ezen kívül esik, még akkor is, ha az a hagyományosan értelmezett laboratóriumi normál tartományon belül is van, az funkcionális eltérést mutat az adott területen. Ha a funkcionálisan magas vagy alacsony tartományban vannak bizonyos labor paraméterek, akkor az arra világít rá, hogy bizonyos területek működése nincs egyensúlyi állapotban a szervezetedben.

Hogyan tovább a konzultáció után?

A konzultációt követően az egyeztetett problémák alapján készülhet írásbeli ajánlás életmódváltáshoz szükséges alapelvekről, különböző étkezési irányokról. Amennyiben szükségesnek látjuk, ajánlást készítünk étrendkiegészítőkre is. Ezek nem automatikusan részei a konzultációnak, mindig az adott egészségügyi téma alapján kerül kialakításra a javaslat.

Ha készül írásbeli ajánlást, azt legkorábban 5 munkanapon belül küldjük az ügyfél részére.

Az integratív tanácsadást követően először 8 hetes, majd 16 hetes utánkövetési konzultációval, és szükség esetén email konzultációval is tudjuk támogatni az életmódváltásodat.

A foglalást követően a visszajelző emailben találod majd a konzultáció megkezdéséhez szükséges teendőidet.

Díjazás

A konzultáció díját utalni a konzultációt követően megküldött elektronikus számla alapján tudod.

A konzultáció díja 30.000 Ft / óra, első alkalommal 75 percet foglalunk: ebből 60 perc a konzultáció, 15 perc ráhagyással. Hosszabb vagy rövidebb időtartam esetén részarányos számlázás történik.

Bejelentkezés előtt kérlek olvasd el a Gyakori kérdéseket az alábbi GYIK gombra kattintva!

BEJELENTKEZÉS előtt feltétlenül szükséges az alapproblémák egyeztetése, ennek fényében választjuk ki, hogy melyik tanácsadó tud Téged a leghatékonyabban támogatni a folyamatban!

Emailben küldd el a hello@anandazen.hu email címre 2-3 mondatban összefoglalva, melyek a főbb egészségügyi kihívásaid, amelyek kapcsán a támogatásunkat kéred (például: emésztési panaszok, testsúly problémák, pajzsmirigy, inzulinrezisztencia, PCOS, termékenységi zavarok, autoimmun betegség, hisztamin).

Az általad megadottak alapján szakmai szempontok figyelembevételével válaszemailben fogunk tájékoztatni, hogy melyik tanácsadóhoz tudsz ezek után időpontot foglalni.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb
újdonságokért és kedvezményekért!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Az adatvédelmi szabályzatot, a felhasználási és általános szerződési feltételeket elolvastam, és azokat elfogadom.